JONI PECI STORE @jonipeci_store
1k Posts
41k Followers
696 Following
#jonipecistore - COUTURE - CLASSIC - JEANS - SPORT - WOMEN - MEN - JUNIOR - ☎️ +355 684355555
1k Posts
41k Followers
696 Following
#jonipecistore - COUTURE - CLASSIC - JEANS - SPORT - WOMEN - MEN - JUNIOR - ☎️ +355 684355555
Festoni me ne hapjen e Joni Peci Store 2 PERBALLE Parlamentit Tirane Koleksioni i plote per femra dhe meshkuj 250€. 300€ 350€. 400€ Telefononi per info ne : ☎️ 0684355555 / 0698777197 Ne i veshim te gjithe... #jonipecicouture #jonipecistore #jonipecicollection #jonipecimancouture
109 1
Festoni me ne hapjen e Joni Peci Store 2 PERBALLE Parlamentit Tirane Koleksioni i plote per femra dhe meshkuj 250€. 300€ 350€. 400€ Telefononi per info ne : ☎️ 0684355555 / 0698777197 Ne i veshim te gjithe... #jonipecicouture #jonipecistore #jonipecicollection #jonipecimancouture
92 0
Festoni me ne hapjen e Joni Peci Store 2 PERBALLE Parlamentit Tirane Koleksioni i plote per femra dhe meshkuj 250€. 300€ 350€. 400€ Telefononi per info ne : ☎️ 0684355555 / 0698777197 Ne i veshim te gjithe... #jonipecicouture #jonipecistore #jonipecicollection #jonipecimancouture
191 0